čtvrtek 5. října 2017

JESSICA A SIMON


Pěkné fučící odpoledne,
objevila jsem na internetu tento kreativní pár a doslova jsem 
nadšená jejich životním stylem a bydlením a tak jsem si říkala,
že se tady o pár fotek podělím.



Bižuterie v přízemí, mezaninová místnost s výhledem na střešní terasu a množství zelených rostlin, které se používají jako příčky: vítejte v brooklynském podkroví Jessicy Barensfeld a Simona Howella, dokonale přizpůsobené životnímu stylu tohoto páru .





Vítejte v Williamsburgu, čtvrti Brooklynu, plné vinoték a řemeslných pivovarů, s Jessicou Barensfeldovou a Simonem Howellem. Je šéfkou šperků, fotografem a oba jsou šťastní zakladatelé značek Lynn & Lawrence . Pár je dokonalým zastoupením nadpřirozené populace, která se rozhodla usadit v Williamsburgu a jejich byt to dokazuje. Světlé podkroví s velkými okny a stropy pět metrů vysokými, byl rozdělen na několik míst, aby bylo možné vymezit různé oblasti života a jejich vyhrazené funkce.




Na jednom konci půdní vestavby Jessica vytvořila vlastní ateliér, oddělený od zbytku místnosti bohatými zelenými rostlinami, o které se sama stará - to byla ona, která vytvořila vegetační oponu, která spadá z " schodiště a odděluje pracovní prostor od obývacího pokoje. Zde a tam jsou umělecká díla vytvořená svými přáteli: obrazy visící na stěnách a úžasná váza modelovaná na nohách Jessiky. Pohovky v sametové hořčici, které vytvářejí útulný výklenek ideální pro párty s přáteli a střešní terasu přístupnou přes dvojici: návštěvník se okamžitě ocitá uprostřed střech a komínů , s úchvatným výhledem na Williamsburg.







Prostě nádhera <3
Prima večer.
Renča

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pěkný slunečný týden

Krásné pondělní ráno, sice jsem byla přes týden skoro pořád v práci,ale slunečné počasí mi neskutečně zlepšilo náladu a byla to fak...

Translate